Home Nieuws Michelle Obama, Dafne Schippers, Lilianne Ploumen: allemaal geciteerd in de OPZIJ Vrouwenagenda...

Michelle Obama, Dafne Schippers, Lilianne Ploumen: allemaal geciteerd in de OPZIJ Vrouwenagenda 2018

180
0
DELEN

De OPZIJ Vrouwenagenda 2018 verschijnt eind oktober/begin november. Hij staat boordevol citaten van aansprekende vrouwen. Hieronder een greep.

Bestel de OPZIJ Vrouwenagenda 2018 hier.

Michelle Obama, eerste first lady van kleur ‘Ik ben het levende voorbeeld van wat mogelijk is als je als jonge meisje vanaf het begin af aan geliefd en verzorgd wordt door de mensen om je heen. Ik was omringd bij bijzondere vrouwen die mij leerden over innerlijke kracht en waardigheid.’

Dafne Schippers, eerste Nederlander met wereldtitel op een meerkamp ‘Als het op vechten aankomt, weet ik dat ik goed ben.’

Lilianne Ploumen, grondlegger ‘She Decides’ ‘Ik ben niet zo op de naakte macht. Het is alleen een middel om ergens te komen.’