5 maanden OPZIJ + 30 dagenJe ontvangt gratis een gesigneerd exemplaar (t.w.v. € 19,95) van het boek 30 dagen bij een lidmaatschap van 5 maanden op OPZIJ. Je betaalt slechts € 20,- i.p.v. € 49,90.

Annelies Verbeke wint met haar roman Dertig dagen de OPZIJ Literatuurprijs 2016, de jaarlijkse prijs voor de beste roman van een Nederlandstalige schrijfster.

Dertig dagen gaat over Alphonse, een blijmoedige Senegalees die een eenvoudig leven op het Belgische platteland leidt. Hij werkt als klusser en geniet van zijn werk, de natuur en van wat hij voor anderen kan betekenen. Maar niet iedereen in zijn omgeving is zoals hij. Terwijl de dagen aftellen schept Verbeke een donkere, verontrustende wereld, die Alphonse niet wil zien. 

Volgens de jury schreef Verbeke ‘een geëngageerde en urgente roman over de belangrijkste politieke en ethische dilemma’s van deze tijd.’

Met een lidmaatschap op OPZIJ ondersteun je de positie van vrouwen in onze maatschappij en krijg je zelf ook voordeel:
  • Elke maand OPZIJ, als eerste in huis;
  • Speciale lezersaanbiedingen en korting op onze evenementen;
  • Exclusieve korting op producten in onze webshop;
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Je ontvangt een 5 nummers OPZIJ. Het lidmaatschap loopt na deze 5 nummers automatisch door in een jaarlidmaatschap. Je kunt dit lidmaatschap elke drie maanden gemakkelijk opzeggen. Voor verzending buiten Nederland en België gelden andere tarieven. 

1. Direct bestellen

€ 20,00

2. Uw persoonsgegevens

Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode *
Huisnr.*
Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
 

3. Verzending

 

Bestellen


De nieuwe opzij Vorige edities