Wit metalen verzilverde armband

A beautiful story


De armband

De Teddy Calcedoon armband is een wit metalen verzilverde armband met een kleine Calcedoon edelsteen hanger. De Calcedoon edelsteen symboliseert optimisme, wonderen en verstekt connecties.

De Teddy Lapis Lazuli armband is een wit metalen verzilverde armband met een kleine Lapis Lazuli edelsteen hanger. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen.

De Teddy Labradoriet armband is een wit metalen verzilverde armband met een kleine Labradoriet edelsteen hanger. De Labradoriet edelsteen versterkt intuitie, heeft een beschermende werking en trekt succes aan. 

Je ontvangt één van bovenstaande drie armbanden. Je kunt helaas geen voorkeur opgeven. 

Over A Beautiful Story

WAAROM WIJ HIER ZIJN!
Het leven zit vol uitdagingen met alle aspecten van vreugde, liefde, verdriet, geluk, pijn en nog veel meer. Iedereen, in deze wereld is uniek en heeft een verhaal te vertellen.
In alles wat wij doen, geloven wij, in het inspireren van mensen en het omarmen van de magie van het leven, om jouw unieke verhaal te ontwikkelen.
 
RIJKE CULTUREN & MOOIE VERHALEN
Gedurende Cathelijne, de eigenaar, aan het reizen was in Nepal heeft ze veel geleerd over de rijkdom van de cultuur en tradities: de manier waarop ze leven in een hecht familiesysteem, het verzorgen van elkaar, het beoefenen van de spirituele betekenis van het leven en het leven met de natuur. Haar droom was geboren: ze wilde werelden verbinden en deze prachtige verhalen delen. Tegelijk wilde ze dit gebruiken om banen te creëren in Nepal.
 
ONZE PRODUCENTEN, ONZE HELDEN
Ons doel is om een fatsoenlijk bestaan te bieden aan zo veel mogelijk mensen. Onze werknemers, gevestigd in ontwikkelingslanden, krijgen een eerlijk loon en werken onder veilige werkomstandigheden.
Wij werken met een aantal kleine producenten  in Nepal en India. Wij onderhouden intensief contact en bezoeken ze op een regelmatige basis. We helpen bij inkoop van zowel lokale markten als gecertificeerde fabrikanten om producten van hoge kwaliteit te garanderen. Daarnaast geloven wij in co-creëren en iedereen hun talent te laten ontwikkelen over de hele wereld.
 
EERLIJKE HANDEL – FAIRTRADE PRINCIPES
A Beautiful Story handelt via de principes en criteria van fairtrade. Wij geloven dat elk persoon een eerlijk salaris verdient voor haar werk. Fairtrade bevordert de duurzame ontwikkeling in de internationale handel, zoals bijvoorbeeld de export van ontwikkelingslanden naar ontwikkelde westerse landen.