AgendaBen je op zoek naar een unieke reis, een interessant evenement of een geweldige verkiezing? Je vindt het in de agenda van Opzij!


Top 100 | 10 oktober 2016
Op maandag 10 oktober 2016 organiseert OPZIJ voor de achtste keer het Top 100 event met als thema: verander de toekomst, begin hier. Een avond vol talks van mensen die op een inspirerende manier een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Maar ook de speeddates met invloedrijke vrouwen en experts en de gezelligste netwerkborrel van Nederland. Met als hoogtepunt de bekendmaking van de invloedrijkste vrouw van Nederland!

Kilik hier voor meer informatie

Rebootdag balans | 4 november 2016
Heb je wel eens het idee dat je jezelf voorbij rent? Dat je veel te veel ballen in de lucht houdt? Wil je er voor iedereen zijn, maar doe je het nooit helemaal goed? Of weet je niet hoe je de aandacht en energie die je hebt juist kunt verdelen tussen jezelf, je familie, je werk, je partner, je kinderen, je ouders, ….?

Gun jezelf dan één dag de tijd om de balans te vinden die bij je past. Op de prachtige Buitenwerkplaats, vlak boven Amsterdam, biedt RebootTime, speciaal voor OPZIJ, op 4 november een dag met maar liefst vier uitgebreide workshops aan. Onder professionele begeleiding verbeter je de balans tussen je hoofd en je lichaam, en de balans tussen de verschillende rollen die je hebt in je leven. 

Klik hier voor meer informatie 
Tijdelijke zomeraanbieding
OPZIJ TOP 100
Meest gelezen
Aanmelden Nieuwsbrief
Elke week de nieuwste OPZIJ-artikelen in je mailbox? Meld je hier aan voor de gratis nieuwsbrief.