Bijzonder aanbod | 5 nummers OPZIJ + het boek huidpijnEerder heb je een gratis proefnummer van OPZIJ ontvangen. We mogen je nu een bijzonder aanbod doen zodat je ook de komende maanden OPZIJ thuis ontvangt. 

Word nu lid van OPZIJ! Je ontvangt 5 nummers (t.w.v. € 29,95) + het nieuwste boek van Saskia Noort Huidpijn (t.w.v. € 19,99) voor slechts € 20,- Het lidmaatschap stopt automatisch. 

Het feminisme is veranderd en OPZIJ verandert mee. OPZIJ is voor vrouwen die vooruit willen in het leven, brede interesses hebben en grote ambities. OPZIJ denkt mee over een betere balans in de samenleving en in je leven. En inspireert met verhalen van sterke vrouwen van over de hele wereld. Dat is het huidige feminisme en dat is OPZIJ.

Huidpijn is de nieuwe thriller van Saskia Noort, bekend van onder andere Terug naar de kust en De eetclub. Met deze nagelbijtend spannende thriller bevestigt Saskia Noort wederom als geen ander een scherp oog voor de tijdgeest te hebben. 

Met een lidmaatschap op OPZIJ ondersteun je de positie van vrouwen in onze maatschappij en krijg je zelf ook voordeel:
  • Elke maand OPZIJ, als eerste in huis;
  • Speciale lezersaanbiedingen en korting op onze evenementen;
  • Exclusieve korting op producten in onze webshop;
Deze actie is geldig t/m 31 juli 2016. Je ontvangt een 5 nummers OPZIJ. De toezendig stopt automatisch. Hier hoef je helemaal niets voor te doen. Voor verzending buiten Nederland en België gelden andere tarieven. 

1. Direct bestellen

€ 20,00

2. Uw persoonsgegevens

Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode *
Huisnr.*
Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
 

3. Verzending

 

Bestellen


De nieuwe opzij Vorige edities