Exclusieve ontmoeting met Lena Dunham

Exclusieve ontmoeting met Lena Dunham

Lena Dunham komt naar Nederland. De schrijver, regisseur en actrice, bekend van haar hitserie Girls publiceert dit najaar haar eerste boek. Not that kind of girl – levenslessen om (vooral niet) op te volgen staat bomvol hilarische anekdotes, gênante momenten en wijs advies over het leven als jonge vrouw anno nu.

Op zaterdag 1 november organiseert Opzij in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff een exclusieve avond met Lena in Amsterdam. Over het succes van Girls, vrouwenvriendschappen en natuurlijk haar nieuwe boek Not that kind of girl.

De avond is helemaal uitverkocht! We hebben helaas geen wachtlijst, en alleen mensen met een kaartje kunnen naar binnen. 

Voor iedereen die al wél een kaartje heeft, en met de tram wil komen: het is héél druk in Amsterdam op 1 november (Museumnacht én een Halloweenoptocht). Vooral bij de Dam zal het druk zijn voor de trams. Houd daar dus rekening mee als je op tijd wilt komen!

Het nieuwe boek van Lena Dunham Not that kind of girl is nu met korting verkrijgbaar voor voor slechts € 17,45. Klik hier.

Waar: De Duif, Prinsengracht 756, Amsterdam
Deuren open: 19.00 uur
Start: 20.00 uur, tot ongeveer 21.30/22.00.
Presentatie: Simone van Saarloos & Niña Weijers

De nieuwe opzij Vorige edities