5 x OPZIJ + Gezellige verhalen

De vernieuwde OPZIJ sluit aan bij verschillende generaties geëmancipeerde vrouwen. Of het nu gaat om ondernemende, jonge vrouwen, moeders die jongleren met werk en privé of feministes die nog op de barricade stonden; OPZIJ is voor alle vrouwen die hun leven zelf richting willen geven. OPZIJ is het eigentijdse platform voor zelfbewuste vrouwen die houden van diepgang. We stimuleren ze om het beste uit zichzelf te halen. Dit is het nieuwe feminisme, dat is het nieuwe OPZIJ. OPZIJ is voor mij! 

Laat je inspireren door de vrouwen van OPZIJ en trakteer jezelf op een abonnement! Bestel nu een halfjaar lang (5 nummers) OPZIJ voor slechts € 29,95 en ontvang Gezellige verhalen van Marente de Moor gratis.

Abonnees van OPZIJ hebben bovendien een streepje voor:
• Opzij iedere maand als eerste en gratis thuis
• Speciale lezersaanbiedingen en korting op onze evenementen 
 
Gezellige verhalen 
Na haar romans waagt Marente de Moor
zich nu aan verhalen, die aan intensiteit en verbeeldingskracht niet voor haar bekende werk onderdoen. Het is een boek om van te smullen, omdat De Moor in een buitengewone taal wonderlijke levens en werelden oproept. Zo blijkt een gelukkig getrouwde man opeens over bijzondere gaven te beschikken en beloert een jonge vrouw op Marktplaars haar buren.
Hoe gezellig is het eigenlijk in deze tragikomische vertellingen?
 

1. Direct bestellen

€ 29,95

2. Uw persoonsgegevens

Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode *
Huisnr.*
Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
 

3. Verzending

 

Bestellen