5 x OPZIJ + Gezellige verhalen


Laat je inspireren door de vrouwen van OPZIJ en trakteer jezelf op een abonnement! Bestel nu een halfjaar lang (5 nummers) OPZIJ voor slechts € 29,95 en ontvang Gezellige verhalen van Marente de Moor gratis.

Abonnees van OPZIJ hebben bovendien een streepje voor:
• OPZIJ iedere maand als eerste en gratis thuis
• Speciale lezersaanbiedingen en korting op onze evenementen 
• Ontvang wekelijks de OPZIJ-nieuwsbrief met het laatste nieuws

OPZIJ is hét opinieblad voor de vrouw. OPZIJ biedt, vanuit een vrouwelijk perspectief, achtergronden bij actuele ontwikkelingen en vertelt verhalen van inspirerende vrouwen. OPZIJ biedt praktische handvatten om je eigen ambities vorm te geven. Want OPZIJ is er voor iedereen die de positie van vrouwen in de wereld belangrijk vindt. 

Gezellige verhalen 
Na haar romans waagt Marente de Moor
zich nu aan verhalen, die aan intensiteit en verbeeldingskracht niet voor haar bekende werk onderdoen. Het is een boek om van te smullen, omdat De Moor in een buitengewone taal wonderlijke levens en werelden oproept. Zo blijkt een gelukkig getrouwde man opeens over bijzondere gaven te beschikken en beloert een jonge vrouw op Marktplaars haar buren. 
Hoe gezellig is het eigenlijk in deze tragikomische vertellingen?

Je ontvangt een halfjaar lang OPZIJ. Daarna kun je elke maand eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon. Voor verzending buiten Nederland en België gelden andere tarieven.