Exclusief OPZIJ-seminar - GECANCELD
'Zo word en blijf je bevlogen. Als mens en als organisatie'

OPZIJ organiseert 5 april 2016, samen met Shared Stories, een exclusief seminar over bevlogenheid: hoe word en blijf je bevlogen, als mens en als organisatie? Hoe creëer je bevlogenheid? Is het mogelijk om van elke medewerker een betrokken en vitale medewerker te maken? Leidt een overschot aan betrokkenheid niet juist tot een burn-out? Tijdens dit exclusieve seminar in het idyllische klooster krijg je inzichten in je eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Niet alleen door de presentaties en casussen maar je gaat daadwerkelijk ook zelf aan de slag. De vier bekende sprekers zoomen ieder vanuit hun eigen professie in op bevlogenheid en bieden zowel een theoretisch kader als praktische handvatten.

Dit seminar is onderdeel van de reeks 'Pitstopsessies Vught', een lezingenreeks die wordt gekenmerkt door een kleinschalig en persoonlijk karakter. Zie ook: pitstopsessies.nl.

​Aanmelden voor dit event kan niet meer aangezien deze pitstopsessie niet door gaat.

De sprekers:
Margriet Sitskoorn              Prof. Dr. Willem van Rhenen   Prof. Dr. Tinka van Vuren   Niels-Peter van Doorn

Margriet Sitskoorn
is hoogleraar klinische neuropsychologie en bekend van bestseller Ik 2, De beste versie van jezelf.

Prof. dr. Willem van Rhenen is hoogleraar engagement and productivity aan de Business Universiteit Nyenrode. Tevens is hij als bedrijfsarts en executive consultant werkzaam bij ArboNed en vervult sinds 2011 een rol als Ombudsman bij PostNL. 

Prof. dr. Tinka van Vuuren is als bijzonder hoogleraar Strategisch Human Resourch Management verbonden aan de Open Universiteit Nederland en zij richt zich met name op vraagstukken rondom vitaliteitsmanagement. 

Niels-Peter van Doorn is een internationaal veelgevraagd expert op het gebied van strategische organisatieontwikkeling in een multinationale context. 

-----------------------------------------------------------------------------
Aanmelden voor dit event kan niet meer aangezien deze pitstopsessie niet door gaat.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Yvonne Stoop, telefoon: 088 700 2802.