Exclusief OPZIJ-seminar 5 april 2016
'Zo word en blijf je bevlogen. Als mens en als organisatie.'Hoe creëer je bevlogenheid? Is het mogelijk om van elke medewerker een betrokken en vitale medewerker te maken?
Tijdens dit exclusieve seminar in het idyllische klooster krijg je inzichten in je eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. 
Willem van Rhenen, Tinka van Vuuren en Niels Peter van Doorn zoomen ieder vanuit hun eigen professie in op bevlogenheid en bieden zowel een theoretisch kader als praktische handvatten. 
Ze geven presentaties over onderwerpen als bevlogenheid en productiviteit, duurzame inzetbaarheid en het belangrijke samenspel tussen hoofd, hart en lijf als het om het managen van vitaliteit gaat.

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor leidinggevenden en medewerkers. Heb je de ambitie én durf om verbetering te creëren in vitaliteit en bevlogenheid? Voor jezelf en voor jouw team? Dan geeft dit seminar jou daarvoor alle tools in handen.

Datum: dinsdag 5 april 2016
Tijd: 9.30 – 17.00 uur
Locatie: ZIN, Klooster voor zingeving en werk
Adres: Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught
Prijs: € 295,- exclusief BTW / € 356,95 inclusief BTW. In dit bedrag zijn lunch, koffie, thee, drankjes en documentatie inbegrepen.
 
Prof. dr. Willem van Rhenen is  hoogleraar engagement and productivity aan de Business  Universiteit Nyenrode. Tevens is hij als bedrijfsarts en executive consultant werkzaam bij ArboNed en vervult hij sinds 2011 een rol als Ombudsman bij PostNL.

Prof. dr. Tinka van Vuuren is als  bijzonder hoogleraar Strategisch  Human Resource Management  verbonden aan de Open Universiteit  Nederland en zij richt zich met name op vraagstukken rondom vitaliteitsmanagement. Daarnaast werkt Tinka van Vuuren als Senior Consultant bij Loyalis.

Niels-Peter van Doorn is een internationaal veel gevraagd expert op  het gebied van strategische  organisatieontwikkeling in een  multinationale context. Daarnaast is hij een gecertificeerd fitnessinstructeur en een ervaren coach. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Stoop, telefoon: 088 700 2802 of u opgeven via e-mail: aanmelden@vbku.nl

Dit seminar is onderdeel van de reeks ‘Pitstopsessies Vught’, een lezingenreeks die wordt gekenmerkt door een kleinschalige en persoonlijke karakter. Er komen geen ‘harde’, ‘snelle’ of uiterst commerciële thema’s aan bod, maar onderwerpen die te maken hebben met de menselijke kant van werk. Kernwoorden hierin zijn reflectie, bezinning, onderwijs en ontmoeting, met als doel persoonlijke ontwikkeling binnen en buiten de organisatie. Zie ook: pitstopsessies.nl

Klik hier voor de folder over het seminar 'Bevlogen worden en bevlogen blijven'.