2/2016

Powervrouwen - Julia Pimsleur


Er starten inmiddels bijna twee keer zoveel vrouwen als mannen een bedrijf. Maar, deze ondernemingen blijven te vaak veel te klein, of zoals Marianne Zwagerman dat een paar jaar terug zo leuk omschreef: een webshop is geen carrière.

De Amerikaanse Julia Pimsleur is daarentegen miljoenen waard. Ze maakte van haar bedrijf Little Pim, marktleider op het gebied van tweedetaalmethodes, een ongekend succes. Ze
begon het online platform Further, Faster, Funded om andere vrouwen te empoweren, en is daarmee een voorbeeld voor velen gebleken. Dat is ook haar doel: Pimsleur wil dat meer vrouwen tot grootste dingen komen.

Maar hoe stamp je een miljoenenbedrijf uit de grond? Dat doet Pimsleur uit de doeken in Powervrouwen. Ze vertelt haar verhaal en dat van een aantal andere bedrijfsmatig geslaagde vrouwen met verve en overtuiging, doet uit de doeken hoe je met vallen, opstaan, bluffen en durven een netwerk opbouwt, fondsen en kapitaal vindt. En zo laat ze ook zien, dat wanneer je groots denkt en voor jezelf begint, er geen glazen plafond is.

Meer lezen? Je bestelt 'Powervrouwen' hier in onze shop. 

02-02-2016


Ook interessant


ProductenDe nieuwe opzij Vorige edities