Top 100 actieprijs informatie

   Wat: Opzij Top 100 Event
Wanneer: maandag 12 oktober 19.30 uur
Waar: Stadsschouwburg Amsterdam
Prijs: €19,50 (abonnees/actieprijs) €24,50 (niet-abonnees)
Tickets koop je hier

Contact
Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar de redactie van Opzij o.v.v. Top 100 Event

Routebeschrijving Stadsschouwburg Amsterdam


PARKEREN
De binnenstad van Amsterdam is niet bijzonder autovriendelijk. Parkeerplaatsen zijn schaars en duur. Indien je toch graag met de auto komt, kun je via de website van de Stadsschouwburg  een routebeschrijving downloaden. In het centrum van Amsterdam geldt overal betaald parkeren tot 24.00 uur, ook op zondag. In de Marnixstraat op ca. 300 meter van de schouwburg ligt de Europarking, een ruime parkeergarage. Iets dichterbij, maar minder groot, is de parkeergarage Byzantiumop de Stadhouderskade.
 
APCOA Parkings
APCOA Parkings Heinekenplein en Prins & Keizer ligt op loopafstand van de Stadsschouwburg. Er kan geparkeerd worden vanaf € 10. Lees op hun website de voorwaarden voor parkeren doordeweeks of in het weekend.

Mobypark
Reserveer een parkeerplaats met Mobypark op 2 minuten loopafstand van de Stadsschouwburg voor een vaste prijs van 4 euro per uur. Maak een reservering via deze link en betaal hem gemakkelijk online. Bij vragen kun je bellen naar 020-2335400.

OPENBAAR VERVOER
Je bereikt de Stadsschouwburg (halte Leidseplein) met tram 1, 2 en 5, tram 7 en 10, buslijnen 170, 172, diverse streekbussen en nachtbussen. Op www.gvb.nl vind je alle vertrektijden en plattegronden. Via www.9292.nl kunt je je reisweg van deur tot deur uitstippelen.