Totaal door het dolle heen
In Totaal door het dolle heen, het nieuwste boek van Karen Joy Fowler, verdwijnt van de één op de andere dag het zusje van Rosemary. Er wordt nooit meer over gepraat, maar de verdwijning heeft een blijvende impact op het gezin. Na jaren ontdekt Rosemary wat er werkelijk is gebeurd en wat de relatie is met het werk van haar vader, een beroemde hoogleraar in de gedragspsychologie. 

Ontvang een halfjaar OPZIJ en krijg gratis het boek Totaal door het dolle heen van Karen Joy Fowler cadeau voor slechts € 20,-.

Bestel voor 28 september jouw abonnement en ontvang als eerste nummer het Top 100 nummer met o.a. de bekendmaking van de meest invloedrijke vrouw van 2015.

Abonnees hebben bovendien veel voordeel:
  • OPZIJ iedere maand als eerste in je brievenbus en gratis thuisbezorgd 
  • Speciale lezersaanbiedingen en korting op onze producten en evenementen 
De vernieuwde OPZIJ sluit aan bij verschillende generaties geëmancipeerde vrouwen. Of het nu gaat om ondernemende, jonge vrouwen, moeders die jongleren met werk en privé of feministes die nog op de barricade stonden; OPZIJ is er voor alle vrouwen die hun leven zelf richting willen geven. OPZIJ is het eigentijdse platform voor zelfbewuste vrouwen die houden van diepgang. We stimuleren ze om het beste uit zichzelf te halen. Dit is het nieuwe feminisme, dat is het nieuwe OPZIJ. OPZIJ voor mij! 

Laat je het komende halfjaar inspireren en blijf iedere maand op de hoogte van actuele opinie, verrassende interviews en het laatste literaire en culturele nieuws. 

Je ontvangt een half jaar lang Opzij. Daarna kun je elke maand eenvoudig opzeggen per post, e-mail of via de lezersservice. Actie geldt zolang de voorraad strekt. 
 


De nieuwe opzij Vorige edities