DE NIEUWSTE TECH & DESIGN

In ieder nummer van Opzij geven we je een update van gadgets en musthaves op het gebied van tech en design. Zo blijf je op de hoogte!

Gadget ALLEEN NIET ZO OP RAMMEN

Geïnspireerd op een vintage typemachine komt Lofree met mechanische toetsenborden. Ze zijn stijlvol, vrouwelijk en stoer. De ronde toetsen zorgen voor een klassieke look. Het toetsenbord is draadloos, en voor zowel Windows als Mac verkrijgbaar. Je kunt het toetsenbord ook aan je iPhone, iPad of Apple TV koppelen. En je kunt óók nog zelf je achtergrondverlichting instellen.
Vanaf februari verkrijgbaar op lofree.co

Keukenbenodigheden BITTE EIN BIER

Te gek natuurlijk, zo’n gestroomlijnde espressomachine-met-verse-bonen-voor- thuis op je aanrecht, maar als we dát kunnen, waarom brouwen we dan niet ook gewoon ons eigen biertje? Omdat er nog niet eerder zo’n compacte brouwmachine als iGulu SmartBrewery op de markt kwam! Deze is ook nog niet te koop, maar staat wel bij Kickstarter in de etalage. Met een recept uit de bijbehorende app stel je zo jouw favoriete speciaalbier samen.
Via Kickstarter kost een inschrijfexemplaar van iGulu SmartBrewery € 508

Gadget ECHT OVERAL DRAAIBAAR

Groot fan van vinyl? Ja toch, want elpees zijn he-le-maal terug van weggeweest. Alleen zijn die platen-
spelers onhandig. Daar is wat op gevonden: de RokBlok. Op Kickstarter proberen de bedenkers van dit splinternieuwe, ultralichte platendraaisysteem, dat op de plaat draait, genoeg geld te crowdfunden om het in productie te nemen. Je kunt de ingebouwde speaker gebruiken, of de RokBlok via Bluetooth op een sterkere speaker aansluiten.
Via Kickstarter kost een inschrijfexemplaar € 414

Hightechsnoep SATURNUS OP JE TONG

hightechsnoepsaturnus op je tong
Deze lolly’s zijn werkelijk betoverend mooi. Daarnaast is alles eraan hip. Ze zijn handgemaakt. Ze zijn veganistisch, dus vrij van gluten, tarwe, zuivel en noten. Suikervrij zijn ze dan weer niet, want kom op, het blijft wel snoep. Naast een keuze in kleur en smaak kun je ook kiezen tussen de pracht van het noorderlicht, een planeet uit ons sterrenstelsel of gewoon maar de hele Melkweg. Dus waar ga jij een puntje aan zuigen? De zon, de aarde, Mercurius of Mars?
Set van tien stuks € 28,20 via: sparkosweets.com
%d bloggers liken dit: