Culturele reis door levendig Malta

Valletta, de hoofdstad van Malta, is dit jaar culturele hoofdstad van Europa. Geen wonder, want in deze schilderachtige stad kun je als cultuurliefhebber je hart ophalen. Met haar mooie huizen, vele kerken en indrukwekkende paleizen is er in Valletta genoeg te zien. Met de lezersaanbieding van Opzij ben je van alle gemakken voorzien.

[foogallery id=”4613″]

 

Openluchtmuseum in de zon

Het eiland Malta is één groot openluchtmuseum, met prachtige bezienswaardigheden uit verschillende culturen die hun sporen op het eiland hebben achtergelaten. Maar ook strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de witte stranden en prachtige baaien. Geniet van aangename temperaturen, de gastvrije mediterrane sfeer en schilderachtige vissersdorpjes.

Ontdek Malta

Samen met de reisleiding ga je twee keer op stap om de omgeving te ontdekken. Een keer naar de vissersplaats Marsaxlokk, waar je de levendige vismarkt kunt bezoeken en traditionele lekkernijen kunt inslaan op de lokale markt. Ook stap je aan boord van de ‘Captain Morgan’, een boot die je door de havens van Malta vaart voor de imposante uitzichten op de architectuur van het eiland. De boottocht wordt gevolgd door de ‘Malta Experience’, waarbij je meer leert over Malta’s bewogen geschiedenis in een unieke historische setting.

Valletta

In de middeleeuwse UNESCO-hoofdstad Valletta dwaal je door sfeervolle straatjes, langs barokke kerken en statige paleizen. Maar ook kun je er prima winkelen of flaneren langs de boulevard. Strijk neer op een terras en geniet van het uitzicht op de haven met een goed glas wijn.

Gozo

Plan ook een bezoek aan het eiland Gozo door een dagje met de ferry de oversteek te maken. Hier vind je vele historische bezienswaardigheden. De ferry vaart meerdere keren per dag in 30 minuten van Malta naar Gozo.

Hotel Plaza Regency***

Voor een prachtig uitzicht op de stad Sliema zit je in dit hotel goed. Vanuit het buitenzwembad op het dak kun je de stad en de haven zien liggen. Laat de zon zich even niet zien? Neem dan een duik in het binnenbad. Dagelijks staan het ontbijt, lunch en diner klaar in het restaurant. Vanuit het hotel sta je in een paar stappen op het strand en op de boulevard van Sliema.

De lezersaanbieding is alleen nog te boeken voor 21 april 2018. Liever een andere datum? Er zijn genoeg andere mogelijkheden om het eiland te bezoeken. Air Malta, in samenwerking met KLM, en Transavia verzorgen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam. In het laagseizoen wordt er niet dagelijks op Malta gevlogen. In Valletta zijn er talloze hotels te boeken, voor ieder budget.

Deze lezersaanbieding is inclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam – Malta
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
  • 7 nachten in hotel Plaza Regency***
  • Verblijf o.b.v. volpension
  • 2 uitstapjes met de reisleiding
  • Nederlandstalige reisleiding

NU VANAF €830,- P.P.

Kijk op www.tui.nl/opzij

Prijs is een vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen per kamer met een vlucht in Economy-klasse en is beperkt beschikbaar op geselecteerde datum. Aanbieding geldig bij vertrek op 21 april 2018. Exclusief €2,50 calamiteitenfonds, €20 reserveringskosten bij een online boeking en eventuele toeslagen voor de vlucht. Op deze reis zijn SGR- en SNVR voorwaarden van toepassing.

%d bloggers liken dit: