Stormy Daniels start crowdfunding om Donald Trump te slopen

Stephanie Clifford aka Stormy Daniels, de pornoactrice die jarenlang het bed met Donald Trump zegt te hebben gedeeld terwijl Trump al met Melania was, heeft geld nodig. Heel veel geld. Ze zegt daarover: ‘I am more fortunate than many, many people in this country. And for that I am grateful. But unfortunately, I do not have the vast resources to fight Mr. Trump and Mr. Cohen alone. Thank you for supporting me.’

Stormy tekende een geheimhoudingsverklaring omdat Trump’s advocaat Michael Cohen haar daarvoor $ 130.000,- betaalde. Daar zou Trump-zelf niets mee te maken hebben gehad, het was een ‘vriendendienst’ van Cohen. Of dat zo is, wordt op dit moment onderzocht door de FBI die eerder deze week het kantoor van Cohen binnenviel en duizenden documenten en bestanden in beslag nam.

Daniels wil van de overeenkomst af om vervolgens vrijuit te kunnen spreken. Die zaak komt op 12 juli a.s. voor het eerst voor bij de Los Angeles County Superior Court.

Op het moment van schrijven staat de teller van de tot nu ontvangen giften op $ 310.896.-, met nog 27 dagen te gaan. Die 27 dagen zijn het gevolg van een verlenging met een maand die Stormy recent deed. Wie weet komt er nog een verlenging want het loopt lekker. Als u haar zaak sympathiek vindt – en zelfs in het niet onwaarschijnlijke geval dat u dat niet vindt maar het erop houdt dat het doel alle middelen heiligt, vooral als het om de mogelijke val van Donald Trump gaat: hier kunt u storten.