Weet u het…? Is Desi Bouterse de hoofdredacteur van OPZIJ?

En dan belandt er opeens deze screendump op je digitale bureau, zie hierboven. Waar gebeurd, op 30 augustus j.l. in de uitzending van het RTL-programma Lekker Slim.

RTL prijst het programma aan als een ‘Humoristisch quizprogramma waarin ‘Lekker Slim’-meiden en ‘Lekker Slim’-mannen zich in koppels op de meest uiteenlopende vragen storten. De honderd deelnemers in de studio proberen hun antwoorden te voorspellen.’

Wij van OPZIJ hebben het niet gezien. We weten niet wat de voorspellingen waren van de 100 deelnemers in de studio, meestal studenten. We kennen ook de inhoud van het beraad niet dat de Slimme Meiden in dit geval zullen hebben gehad. We kunnen het ook niet nakijken want het programma zit achter een betaalmuur en om nu alleen voor deze kwestie een betaald abonnement te nemen….

Maar we zijn op het ergste voorbereid.