VIDEO: woedende Theresa May geeft oppositieleider Jeremy Corbyn onder uit de zak. Zijn reactie? ‘Stupid woman’

Gisteren vond er in het Britse parlement de zoveelste fittie plaats rond de Brexit. In keurige bewoordingen maar op een buitengewoon felle wijze gaf Theresa May Labour-leider Jeremy Corbyn ervan langs.

Prachtig om te zien, kijkt u zelf maar.

Daarna – en niet zo’n beetje uit het veld geslagen – sprak Corbyn woorden uit die onhoorbaar waren voor de meeste aanwezigen maar waarvan de liplezers in de zaal ‘stupid woman‘ meenden te kunnen maken.

En dus was het spel op de wagen. Want het kan er buitengewoon heftig aan toe gaan in Londen – wat missen we dat soms in Den Haag – maar op woordkeuze wordt zeer gelet. En dat doen we in Den Haag dan weer veel te weinig.

Er ontspon zich vervolgens een bijzonder amusante scene waarin de speaker de volle laag kreeg omdat hij Corbyn niet terecht wees. Topamusement én een heel serieuze zaak.

No products found