VIDEO: Is dit een goede of slechte film? De arrestatie van Donald Trump-fluisteraar Roger Stone

De lijst met gearresteerden – en inmiddels ook veroordeelden – uit de inner circle van Donald Trump is indrukwekkend. Vandaag kwam er nog eentje bij: zijn jarenlange informele maar o zo invloedrijke adviseur Roger Stone werd van z’n bed gelicht.

Als dat misschien al te verwachten was, dat geldt zeker niet voor de manier waarop. Het had op die manier bij wijze van spreken ook – ooit eerder – Pablo Escobar kunnen zijn.

De vraag of dit een goede of slechte film opleverde kent twee antwoorden.

Een heel goede film als je niet kunt wachten voordat Donald Trump eindelijk in staat van beschuldiging wordt gesteld.

Maar een heel slechte film als je Roger¬†Stone heet en met hem in Trump’s vriendenkring verkeert.

Want als je voor dag en dauw met zoveel overmacht als de FBI vandaag toepaste een huis belegert, dan moet er heel wat aan de hand zijn. Tenminste is er het vermoeden dat je met zo’n blikseminval heel veel hard bewijs kunt veiligstellen.¬†Bewijs waarvan? Dat gaan we binnenkort weten. In elk geval zijn er al direct zeven aanklachten, hij wordt nog vandaag voorgeleid. Lees hier meer, bij CNN.

%d bloggers liken dit: