Tweede editie van het Pisswife-zine komt eraan. Op Internationale Vrouwendag

Vorige jaar verscheen de eerste editie van Pisswife-zine (‘Amsterdam based art collective and Feminist Zine’) , een initiatief van het feministisch activistische collectief Pisswife.
Na een jaar wachten, kunt u binnenkort het nieuwe nummer van Pisswife-zine in handen te houden. Met deze editie breken we onze stilte. We hebben deze stilte doorgebracht door te groeien, schreeuwen, heroverwegen en herformuleren, vieren en verbinden, maar uiteindelijk zijn we teruggekeerd naar onze uiteindelijke vorm. Een afgedrukte zine. Een zine met gloednieuwe kunst en activisme, een intiem soort feminisme dat we met u willen vieren op 8 maart. Een internationale vrouwendag als nooit tevoren! In ‘I forgot you’ve seen me naked’, ons tweede nummer, word je meegenomen in een verkenning van de relatie tussen lichaam en geest, leer je over biologisch determinisme en krijg je tips over hoe je je lichaam moet verwennen. PISSWIFE legt alles open en bloot op tafel: The personal is political en deze nieuwe zine wijkt niet uit voor gevoelige onderwerpen.
Deze editie bevat nieuwe stukken poëzie, ons terugkerende segment Academics Unpacked waarin PISSWIFE academisch feminisme toegankelijker maakt, persoonlijke stukken over thema’s als abortus en burn-outs, veganistische receptjes om je lichaam en geest gezond te voeden, en natuurlijk de dosis feministische kunst die U van ons gewend bent.
Onze zine launcht in De Melkweg op InternationaleVrouwendag, om 20:30. Kom je ook?