Beau van Erven Dorens nog meer op z’n plaats: nieuwe talkshow in het najaar

Heel lang leek Beau van Erven Dorens een eeuwige belofte. Ooit maakte hij al eens iets dat bedoeld was als een talkshow, de productiemaatschappij van Theo van Gogh en Gijs van de Westelaken (oud -HP) was ervoor verantwoordelijk. En daarna volgde nog van alles, de laatste jaren kwam het echte succes.

Vandaag wordt bekend dat hij het tijdstip op de late avond van Twan Huys overneemt maar RTL Late Night zal het programma niet meer heten.

Dat wordt nog even schakelen voor Angela de Jong die nog niet zo lang geleden blij was dat Beau niet deed wat hij nu toch gaat doen. De Jong was bang dat Beau te weinig tijd zou overhouden voor de programma’s die hij nu maakt en waarover ze meestal zeer te spreken is. Die angst wordt mogelijk gedeeld – maar niet helemaal – door RTL want er wordt gesproken over mogelijk meerdere presentatoren.

Maar eerst is komende zomer bij RTL een zomereditie van Late Night te zien, Summer Night. Die zal worden gepresenteerd door Art Rooijakkers. Of hij samen met Van Erven Dorens het presentatieduo van het nieuwe programma zal vormen, wilde RTL niet zeggen.