Kiezen tussen Anouk en Ajax. Dat valt nog niet mee

Op Ticketswap – waar vraag en aanbod van al eerder aangekochte kaarten voor concerten elkaar vinden – is het flink druk vandaag. Vanavond staat Anouk in Ziggo Dome en dat doet ze op 3 mei a.s. nog eens. Die concerten waren destijds snel uitverkocht.

Om allerlei redenen kun je vlak voor zo’n concert alsnog van je kaartje afwillen en even zogoed zijn er dan altijd wel weer mensen die destijds misgrepen en nu alsnog toehappen, vaak voor (veel) hogere prijzen.

Zo niet vandaag. Vanavond speelt Ajax in Londen tegen Tottenham Hotspur, in de halve finale van de Champions League. De kans dat we zoiets de komende jaren nog eens meemaken is klein, heel klein. Na dit jaar zal Ajax wordt leeggekocht door buitenlandse clubs met budgetten die een veelvoud zijn van de Amsterdamse.

No products found

Fan van Anouk én Ajax zijn, dat gaat prima samen maar stelt je dezer dagen voor ingewikkelde en vooral ook onverwachte keuzes. Want dan heb je een kaartje gekocht. Maar dan mis je Ajax, in Londen, thuis of in de kroeg voor de buis. A once in a lifetime opportunity.

Vandaag maar ook al de afgelopen dagen leidt dat tot een bovengemiddeld aanbod op Ticketswap, Anouk gaat voor een aantal fans toch in de uitverkoop. Wie vanavond er nog bij wil zijn in Ziggo Dome koopt nu – vaak voor minder dan de oorspronkelijke prijs. Op het moment van schrijven gaan de staanplaatsen voor rond de € 46,-. Voor vrijdag zijn ze er ook maar wel ruim 20 procent duurder.