VIDEO – Hillary Clinton: “I’m living rent free inside of Donald Trump’s brain, and it’s not a very nice place to be, I can tell you that.”

Een paar uur nadat William P. Barr eergisteren door Democraten werd gegrild tijdens een verhoor gaf Hillary Clinton een interview in The Rachel Maddow Show. Ze vatte Barr’s optreden samen als onderdeel van een tot nu toe geslaagde poging van de Republikeinen om de aandacht af te leiden van waar het werkelijk om gaat: de Russen hebben zich actief met de Amerikaanse bezig gehouden en bereikten hun doel. En Donald Trump heeft op meerdere momenten pogingen gedaan om het onderzoek ernaar te frustreren, ‘obstruction of justice‘.

Hillary was vol lof over de vragen van de Democraten aan Barr. “I think that the Democrats on the committee did a good job today in exposing that he is the president’s defense lawyer, he is not the attorney general of the United States in the way that he has conducted himself.”