Kan iemand Thierry Baudet helpen?

Je kunt veel van ons land zeggen maar we doen heel veel aan hulp. Talloos zijn de subsidies en regelingen voor groepen die achterop zijn geraakt of dreigen dat te worden. Organiseer een actie voor een Goed Doel en het geld stroomt binnen. Want zo zijn wij Nederlanders, als het er écht op aankomt.

Toch valt er wel eens iemand tussen de wal en het schip. Maar als we dat weten, dan kunnen we hem of haar aan de kant helpen. Het geeft dan geen pas om hulp te ontzeggen als de politieke voorkeuren van het slachtoffer ons niet zinnen.

Recent hoorden we allemaal Thierry Baudet’s schreeuw om hulp. Hij is een stokoude man in een jong lichaam. Ergens heeft ons fantastische onderwijssysteem hem in de steek gelaten, essentiële informatie is hem ofwel onthouden of er was niet tijdig een remedial teacher voorhanden die hem terug kon brengen naar het peloton.

En nu zitten we met hem. En hij met zichzelf hoewel dat het minste probleem lijkt.

Vandaar deze oproep. Wie wil Thierry Baudet bijpraten over maatschappelijke ontwikkelingen die al ver voor zijn geboorte aanvingen maar hem zijn ontgaan?

Hoewel hij ontkent dat het zijn eigen ideeën zijn staat zijn steun aan die van anderen vast. Heimwee naar de tijd dat vrouwen de piepers jasten en de mannen zich aan het front bevonden. Doet er niet toe welk front, elk front. Een mannending.

Hij maakt zich zorgen over de kinderen die het met steeds minder aanwezigheid van hun moeder moeten doen. Hij maakt zich zorgen over die mannen die steeds vaker ook zelf voor het huishouden moeten opdraaien, zo komt er niets van hun carrière terecht.

En dan die vrouwen die steeds vaker bezig zijn met niet zwanger te worden. En zelfs oplossingen kiezen als ze het wel worden maar niet willen.

We weten niet waar het mis ging met Thierry en het doet er ook niet echt toe. Maar we komen nu wel op een punt dat we zijn schreeuw om hulp niet langer kunnen negeren. Help die man. Praat hem bij. En hou ‘m voorlopig van de straat, in deze staat is hij een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving.