‘Het is ook niet voor niks dat de anti-vaccinatiebeweging in de VS is ontstaan, alleen omdat een ex-playboybunny zei dat vaccinaties autisme veroorzaakte.’

Al twintig jaar lang spant de Karin Slaughter (1971), beter bekend als de Queen of Crime, de kroon met haar bloedstollende thrillers. Ze houdt er een moordend tempo op na. Jaar na jaar publiceert ze bestseller na bestseller. Net als alle jaren hiervoor zou ze weer naar Nederland komen, maar ook haar trip werd door corona doorkruist. Maar Zora het kan, komt ze hier om haar trouwe fans weer te bezoeken. Haar jubileumjaar wordt gevierd met, hoe kan het ook anders, een boek over Will Trent en Sara Linton. Verzwegen is onverminderd spannend en brengt de lezers terug naar Grant Country, waar het twintig jaar geleden allemaal begon.

%d bloggers liken dit: