Breng een online bezoek aan het Textielmuseum.

Breng een online bezoek aan het Textielmuseum of volg thuis een Textielworkshop. Hoewel het Textielmuseum in Tilburg weer open is, kan je nog steeds vanuit huis een bezoek brengen aan de online collectie. Zo vind je in het Online TextielMuseum digitale rondleidingen, achtergrondverhalen en workshops. 

Volg via de website de tour van The Art of Lace. In deze tentoonstelling worden meer dan veertig stukken tentoongesteld van onder andere Chanel, Dior, Iris van Herpen en Jean Paul Gaultier. Modejournalist C├ęcile Narinx en Jasmijn Bergisch van Viktor&Rolf gaan in gesprek over de tentoonstelling. 

De online Textielworkshop is helemaal gericht op makerschap en biedt een leuke en duurzame manier om zelf met textiel te experimenteren. Leer borduren of zelf textiel verven met biet en kurkuma. 

Hier vind je het online TextielMuseum.