Volg door de Zomervlogs de nieuwe tentoonstelling van Museum de Pont

In de Zomervlogs van Museum de Pont volgen we de medewerkers van het Tilburgse museum tijdens de opbouw van de nieuwe tentoonstelling De Route Wordt Opnieuw Berekend. Elke week is er een nieuwe vlog te zien op de website en het Youtubekanaal van het museum. 

“In de grote collectiepresentatie die deze zomer in De Pont museum is ingericht, wordt dertig jaar verzamelen bekeken vanuit het turbulente tijdperk waarin we ons momenteel bevinden. Kunst heeft het vermogen mee te groeien met de tijd en nodigt steeds uit tot nieuwe interpretaties. In De route wordt opnieuw berekend – een speelse verwijzing naar de stem van het navigatiesysteem wanneer een onverwachte afslag is genomen – wordt de collectie dan ook bekeken vanuit een moment waarop veel dat vanzelfsprekend leek aan het wankelen is gebracht,” schrijft het museum op hun website. 

De tentoonstelling is van 2 juni 2020 tot 3 januari 2021 te zien in De Pont. Hier kan je de Zomervlogs bekijken.

%d bloggers liken dit: