Rapper Megan Thee Stallion zet studiefonds voor zwarte vrouwen op

Rapper Megan Thee Stallion kondigden de Thee Don’t Stop Scholarship aan. Daarmee helpt de Amerikaanse rapper, bekend van de hit WAP, zwarte vrouwen hun studie aan de universiteit te bekostigen. Met het oprichten van het studiefonds treedt Megan in de voetsporen van onder andere Beyoncé, Nicki Minaj en Stormzy.

Op de website van de Thee Don’t Stop Scholarship staat het volgende: “2020 heeft zo veel obstakels met zich mee gebracht, maar we moeten door blijven zetten! Megan zal in samenwerking met Amazon’s Music Rap Rotation twee studiebeurzen ter waarde van 10.000 dollar weggeven aan zwarte vrouwen die bezig zijn met hun bachelor- of masterstudie, in wat voor een veld dan ook.”

“Megan, zelf een student, is overtuigd van het belang van onderwijs en blijft een voorvechter voor vrouwen die een universitair diploma najagen,” aldus de website.