De musea zijn weer open! Aanrader: Circle of Life in Museum Hilversum

Vanaf vandaag openen de musea weer hun deuren en kunnen we dus weer flink cultuur gaan snuiven. Aanrader: de tentoonstelling Circle of Life van fotograaf Lieve Blancquaert in Museum Hilversum. Eerder was het werk van de Belgische te zien in Gent. De tentoonstelling bestaat uit foto- en filmmateriaal.

‘Geboorte en dood met daartussen een leven en als het kan en mag ook liefde. Zo eenvoudig is het voor ons allemaal, zonder uitzondering. Elke dag worden meer dan 385.000 nieuwe mensen geboren en sterven er ongeveer 155.000. Allemaal krijgen ze een andere verpakking en een ander verhaal. Ergens daartussen ligt ook de liefde die ons aanzet om de cirkel van het leven nooit te onderbreken. Daarom verbinden elke dag zo’n 112.000 koppels zich met elkaar, en dat in alle mogelijke vormen en in extreme rijkdom of armoede,’ aldus Blancquaert.

Reserveer hier je kaartjes, of bekijk de tentoonstelling online.