Koop hier de OPZIJ Vrouwenagenda 2021

De OPZIJ Vrouwenagenda is al jaren een begrip.

De OPZIJ Vrouwenagenda 2021 is op onze website uitverkocht. Maar bij de boekhandel nog niet.

In de boekhandel is de agenda nog verkrijgbaar, u kunt ernaar vragen of – bijvoorbeeld – online bestellen via deze link (Boekhandel Donner in Rotterdam).

Ook voor 2021 komt OPZIJ weer met een prachtig uitgevoerde agenda, uiteraard in deze agenda voldoende ruimte per week voor alle afspraken, een maandplanner, gedeelte voor de adressen en allerlei handige info.

Maar ook de favoriete boeken van Hedy d’Ancona, Hanna Bervoets, Saskia Coster, Minke Douwesz, Cisca Dresselhuys, Carin Gaemers, Mariëtte Hamer, Roxane van Iperen, Wanda de Kanter, Angela Maas, Lilianne Ploumen, Manon Uphoff, Etchica Voorn, Niña Weijers

Veel lezers lieten – na een eerdere oproep – ons al weten wat ze de mooiste, meest verrassende of bijzondere boeken vonden en wij kozen er aan aantal uit die met hun persoonlijke aanbeveling worden opgenomen in de OPZIJ Vrouwenagenda 2021.

Wees er snel bij, vorig jaar moesten we helaas een aantal fans teleurstellen omdat alle exemplaren waren verkocht.

De onmisbare OPZIJ Agenda 2021 is vanaf eind september/begin oktober ook verkrijgbaar in de boekhandel. Uw boekhandel kan voor u bestellen.