PISSWIFE 4: HOME & HERITAGE LANCERING

PISSWIFE 4: HOME & HERITAGE LANCERING

Amsterdam based feministisch collectief PISSWIFE heft de afgelopen maanden gewerkt aan de vierde editie van hun zine. Zines, kleine tijdschriften, zijn een feministische traditie en bevatten kunst, poëzie en politieke opinies. Op 4 december gaat hun nummer PISSWIFE 4: Home & Heritage, in de verkoop op pisswife.bigcartel.com.

Het thema Home & Heritage heeft de leden van PISSWIFE de vrijheid gegeven om alle kanten op te gaan, in een tijd waarin iedereen voornamelijk thuiszit. PISSWIFE 4: Home & Heritage bevat verhalen uit de diaspora, onderzoekend waar je nou eigenlijk echt vandaan komt. Er zijn verhalen over hoe bepaalde geluiden je thuis laten voelen, verhalen over hoe de buurt waarin je je thuis voelde maar blijft veranderen, verhalen over wat je moet doen als je je niet eens meer thuisvoelt in je eigen lichaam.

Ook de lancering sluit goed aan op het thema: Na twee pogingen om een lanceringsevenement te organiseren in Vondel CS, die telkens werden afgezegd door de corona-maatregelen, brengen we het feestje nu naar je huis toe. Op 4 december houden we een livestream om 20:00, via Zoom. DJ Shady Lady verzorgt de muziek, en er mag flink gedanst worden vanuit je eigen slaapkamer. Mocht je willen meedoen, dan vind je de Zoomlink van onze launch party op de PISSWIFE Instagram.

WAT: Lancering nieuwe Pisswife zine
WAAR: Zoom
WANNEER: 4 december 2020, 20:00