Lilianne Ploumen kreeg dan wel geen miljoen. Maar ze stijgt op eigen kracht in de peilingen

Vorige week werd bekend dat een buitengewoon gulle donor – een man notabene 😉 – respectievelijk € 1.000.000,- schonk aan D66 en € 350.000,- aan de Partij voor de Dieren. Dat je daar iets mee kunt zien we nu dagelijks, D66 is met de campagne all over te place, dat miljoen gaat op. Het is Sigrid Kaag van harte gegund, we hopen dat het flink helpt.

Intussen doet Lilianne Ploumen het helemaal op eigen kracht, vanuit een schier onmogelijke positie. En zonder miljoen. Maar ze boekt zetelwinst in de peilingen. Kaag en Ploumen troffen elkaar eerder deze week in een debat en de positieve kritieken logen er niet om: beschaafd, inhoudelijk, niks oneliners, hier ging het ergens over.

In de nieuwe OPZIJ een uitgebreid interview met Lilianne Ploumen. De tijdschriftenverkooppunten zijn – op de supermarkten na – gesloten maar u kunt hier in onze webwinkel bestellen. Klik op deze links of kijk hieronder ook naar andere aanbiedingen. Dit nummer van OPZIJ of neem direct een abonnement, dan ontvangt u als eerste nummer het ‘Ploumen-nummer‘ en u krijgt het OPZIJ Top 100 Vrouwen 2020-nummer er GRATIS bij.