Fenna Ramos: Vrolijk & VASTBERADEN

In de nieuwe OPZIJ:

Voor veel Nederlandse kinderen is NPO Zappelin-presentatrice Fenna Ramos (1991) het eerste gezicht dat ze zien als ze wakker worden. OPZIJ sprak met haar over rolmodel zijn voor peuters en kleuters, of ze echt altijd zo vrolijk is als bij NPO Zappelin en hoe het is om na een vrouwenhuishouden opeens samen te wonen met een man.

Je bent opgeleid als actrice en danseres. Altijd al willen werken met kinderen?
“Eigenlijk niet. Het is echt iets wat op mijn pad gekomen is, zoals best veel dingen in mijn leven. Toen mijn manager over een casting voor een kinderplatform vertelde, was ik niet meteen enthousiast. Maar ik ben toch gegaan. Vervolgens kwam ik door zo’n zes castingrondes heen en werd me verteld dat de audities om het nieuwe gezicht van Zappelin draaiden. Ik werd steeds verliefder en vond het steeds leuker. Toen ging het van iets dat ik op zich wel wilde doen, naar iets wat ik héél graag wilde doen.”


Dit is het dus.
“Dit is het. Ik vind het ongelofelijk leuk om te doen. Ik zou in de toekomst graag meer programma’s willen maken voor de hele familie, zoals een talentenprogramma of een reisprogramma samen met mijn vriend. Hij is cameraman en we vinden reizen echt te gek. Het liefst blijf ik dit zolang als het kan combineren met Zappelin. Want ik vind het daar nog veel te leuk.”

LEES HET INTERVIEW VERDER IN OPZIJ. Bestel hieronder uw exemplaar of neem een abonnement.