De Nederlandse Rajacenna maakt met voeten en handen realistische onderstebovenportretten

Met voeten en handen tegelijk 6 realistische portretten creëren is de nieuwste ogenschijnlijk onmogelijke hersenuitspatting van ambidexter en nu quadridexter tekenares Rajacenna.

Rajacenna zegt dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze denken en haar missie is om mensen te helpen hun grenzen te verleggen, zodat ze effectiever, productiever en meer gefocust kunnen zijn tijdens dagelijkse activiteiten. Ze werd op haar 16e met haar tekeningen die bijna niet van foto’s te onderscheiden waren. Op 17-jarige leeftijd behoorde ze al tot de 400 meest inspirerende vrouwen en ontving ze de ‘Born to lead’ Cosmo Award.

Deze verschuiving van haar artistieke skills bewijst dat hersenen tot meer in staat zijn dan op het eerste gezicht lijkt. Ze maakt niet alleen simultaan 4 realistische potloodtekeningen met 2 handen, maar schildert ook nog eens tegelijkertijd 2 portretten met haar voeten. De 6 portretten van Angelina Jolie, Harry Potter, Shakira, WonderWoman en Bella Poarch zijn ook ondersteboven gemaakt en 1 tekening van Billie Eilish in 3D, waardoor het lijkt alsof ze uit het papier komt.

Doe dat maar eens na!