TechGirl Podcast is genomineerd voor de beste Tech Podcast van Nederland

De vrouwen van TechGirls Podcast zijn genomineerd voor de beste Tech Podcast. En zij moeten natuurlijk winnen.

In 2012 werd TechGirl.nl opgericht door Anke Horstman. Inmiddels is de website uitgegroeid tot de meest actieve en toonaangevende technologiesite voor vrouwen in Benelux. TechGirl laat zien wat je allemaal kunt met technologie. Geen moeilijke specs, maar wel handige tips en trucs, om er zelf gemakkelijk mee aan de slag te gaan. Want het gaat er niet per se om wat er onder de motorkap zit, het gaat erom wát je ermee kan. En hoe. Ze vertelt: “De opmerking ‘Ik heb niks met technologie’, kan wat ons betreft de prullenbak in. Stiekem doen ‘we’ allemaal meer met tech dan we ons eigenlijk beseffen. Maak maar eens een simpele optelsom van apparaten in je huis: een tv, koffiezetapparaat, föhn, laptop, smartphone, Hue, etc. Wat ons betreft zijn gadgets de meest praktische, en tastbare voorbeelden van wat je met technologie kunt doen. Aan ons de taak om jou de beste tips te geven, zodat jij ook veel plezier haalt uit tech. En omdat social media en programmeren ook boordevol tech zitten, schrijven daar ook met veel plezier over!”

Stemmen kan tot 6 november via https://podcastawards.nl/stem#tech-games in de catagorie ‘Tech & Games’.