Nederlandse Kim doet mee aan de poging om het wereldrecord parachutespringen voor vrouwen te verbeteren

Je moet maar durven. De Nederlandse Kim van der Horst (44) uit Amsterdam doet mee aan een formatie van 100 vrouwelijke parachutisten, die met een snelheid van +- 350 km/uur op hun hoofd vliegen.

Kim van der Horst uit Amsterdam is momenteel in Eloy, Arizona (VS) om samen met 99 vrouwen uit de hele wereld het wereldrecord parachutespringen te verbreken. Het doel is om in vrije val een formatie te maken van 100 vrouwelijke parachutisten, die met een snelheid van +- 350 km/uur op hun hoofd vliegen. Het laatste succesvolle record stamt uit 2016 en was een formatie van 65 vrouwelijke parachutisten uit de hele wereld. Daar was Kim ook van de partij.

Het project is via Instagram te volgen:
#Project19 #WomensVerticalWorldRecord #getyourslotinhistory