Podcasttip: WAT IK VANDAAG WEET

Een leuke nieuwe podcast die we je niet willen onthouden. Mayra, Myrthe en Barbara bespreken in ‘Wat ik vandaag weet’ de belangrijke zaken van het leven. Van de shit die moeilijk is tot de mooiste lessen.

Zie het als een soort groepstherapie, maar dan met vrienden. Aflevering 1 staat sinds half december online. Die ging over de goedbedoelde vraag waar niemand écht iets mee kan: de hoe-gaat-het-met-je-vraag. Mayra vertelt hoe zij reageerde toen haar werd gevraagd waarom ze nog stééds liefdesverdriet had. Barbara stampt eigenhandig ‘What doesn’t kill you makes you stronger’ de grond in en lijmt daarna de brokstukken aan elkaar met Kintsugi. Myrthe deelt over breken, helen en waarom ze lekker gaat op comfortabel ongelukkig zijn.

De podcast is te beluisteren op je favoriete podcastapp.