Nieuwe uniformen voor personeel van British Airways bevatten ook tuniek en hajib

De Brits-Ghanese ontwerper Ozwald Boateng heeft nieuwe uniformen voor British Airways ontworpen. Voor het eerst in bijna 20 jaar krijgen de medewerkers een modern uniform.

De collectie werd ontworpen op basis van input van ruim 1500 medewerkers van de vliegmaatschappij. Het bestaat uit een driedelig pak voor heren en voor dames een jurk, rok of broek, maar ook een jumpsuit en een tuniek en hajib.

“Our uniform is an iconic representation of our brand, something that will take us into our future, represent the best of modern Britain and help us deliver a wonderfully authentic British service to our customers,” aldus  Sean Doyle de bestuursvoorzitter van British Airways.

De meer dan 30.000 medewerkers gaan vanaf dit voorjaar het nieuwe uniform dragen.