Damn Honey brengt eigen carnavalskraker uit: Puntje van je Clit 

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de founding mothers van de feministische podcast Damn Honey, hebben een hit uitgebracht voor carnaval. Met deze variant op de klassieker Hoofd, schouder, knie en teen hopen Hagen en van Voorthuizen hossend Nederland de anatomie van de vulva bij te brengen. En tegelijkertijd is het nummer ook nog eens goed dansbaar.

Zo vlak voor carnaval vliegen de liedjes voor dit feest je om de oren. Eentje is bij ons blijven hangen, namelijk Puntje van je Clit van Damn Honey. We hoorden hem al tijdens hun theatershow Zelf Weten die we afgelopen jaar bezochten. Eerder brachten de dames het geweldige nummer Get the Glow uit.

Puntje van je Clit – op de melodie van Hoofd, schouders, knie en teen – brengt de mens wat meer kennis over het vrouwelijk lichaam: dij, vulva, vulva, lip, vulva, lip.

Hier kun je hem luisteren. En alvast een goed carnaval!