Levende legende Jane Goodall naar Nederland

Behoefte aan hoop in tijden van klimaatcrisis? Dan zal een middag met Jane Goodall wonderen verrichten.

Op 29 april komt ze naar het World Forum Theater in Den Haag voor een eenmalige lezing. Tijdens dit evenement belooft Goodall te inspireren, verrassen en informeren door het delen van haar persoonlijke verhalen als wereldwijde leider op het gebied van natuurbehoud. 

Want als iemand weet hoe je het verschil kunt maken voor dier, mens en aarde, dan is het wel ‘s werelds favoriete primatoloog. Al meer dan zestig jaar strijdt Goodall onvermoeibaar voor het behoud van de natuur. Als we apathisch worden gaan we eraan, stelde ze aan tafel bij Janine Abbring in het programma Wintergasten. En dus zit er niets anders op dan samen de mouwen op te stropen. Alleen zo kunnen we het verschil maken, gelooft Goodall.

Kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar via www.janegoodall.nl. Met de aankoop van je ticket steun je ook een van de projecten van Jane Goodall in Afrika.