TEDxAmsterdam Women op zoek naar nieuw talent

Altijd al een inspirerende Tedtalk willen houden? Dan is nu je kans. TEDxAmsterdam Women organiseert de Talent Night 2023 waar je getraind door ervaren coaches de kans krijgt om op de beroemde ‘rode stip’ van TED te staan. De winnaar krijgt een plek op het podium van het jaarlijkse TEDxAmsterdam Women event.

Voor Talent Night 023 wordt gezocht naar individuen uit heel het land met weinig tot geen ervaring met spreken in het openbaar, maar met inspirerende verhalen om te delen. Ze worden uitgenodigd om mee te pitchen voor die felbegeerde plek op het podium van het jaarlijkse TEDxAmsterdam Women event. Elk jaar staat er tijdens het event een thema centraal waar alle TED-talks aan raken. Alle Talent Night pitches moeten daarom ook betrekking hebben op het thema van dit jaar: Decoding the Future.

Daarmee wordt bedoeld: Dit jaar willen we je meenemen op een reis om de codes waar de samenleving zo lang mee heeft ingestemd te ontregelen, manieren te ontdekken om ze te veranderen, te doorbreken en ondanks die codes gelijkheid op te bouwen. Hoe kunnen we onze toekomst vandaag al op orde krijgen, zodat we die morgen niet meer hoeven recht te zetten? Naast het thema wordt van de pitches verwacht dat ze aansluiting vinden bij de community van TEDxAmsterdam Women en vallen binnen een van de TED-pijlers – Technology, Entertainment, Design, Global Issues, Business / Entrepreneurship, Art & Music, Science of Sustainability.

Het Talent Night event vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 juni in Park Centraal Amsterdam. Het jaarlijkse TEDxAmsterdamWomen event vindt plaats op woensdag 29 november in Theater Amsterdam. Het event is geheel Engelstalig. Voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop, bezoek https://www.tedxamsterdamwomen.nl/.