DAMN, HONEY is back in het theater

Na een succesvolle tournee het afgelopen theaterseizoen gaat ZELF WETEN van DAMN, HONEY in reprise. In deze voorstelling bespreken de founding mothers van DAMN, HONEY Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen alle shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen. ZELF WETEN is van 6 oktober t/m 16 december 2023 te zien in theaters door het hele land. Kaartverkoop is gestart.

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de founding mothers van DAMN, HONEY presenteren ZELF WETEN: de voorstelling over shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen. Aan de hand van hun eigen ervaringen laten ze zien hoe absurd sommige dingen zijn die we met z’n allen als doodnormaal beschouwen. Ze schoppen misverstanden met verve voor je onderuit. Marie Lotte en Nydia breken dwars door alle taboes heen en praten open over alles waarvan ze vroeger dachten dat Niemand Dit Ooit Te Weten Mocht Komen.

Opzij was te gast afgelopen najaar bij deze voorstelling, en we moeten zeggen: gaat dat zien! Check hier de speellijst.

%d bloggers liken dit: