Eva Jinek gaat aan de slag bij de AVROTROS

Eva Jinek gaat weg na vier jaar bij RTL4 om aan de slag te gaan bij de AVROTROS. Daar gaat ze werken aan een nog te ontwikkelen nieuw programma over actualiteiten en cultuur.

Ze schrijft: “Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen jaren bij RTL. De hele periode was avontuurlijk en ook nog eens heel leerzaam. Nu is het tijd voor iets anders.” Jinek werkt tot 2019 al 15 jaar bij AVROTROS. “Toen AVROTROS me vroeg terug te keren naar de publieke omroep om samen met hen een programma te ontwikkelen waarin ik zowel mijn journalistieke kant maar vooral ook mijn hart voor cultuur een plek kan geven, werd ik meteen enthousiast.”

Jinek is momenteel hoogzwanger. “We hebben heel veel zin om de kijker daar straks mee te inspireren. Op een later moment gaan we de plannen voor onze samenwerking in detail uitwerken, maar eerst komt mijn baby en daar kijk ik nu natuurlijk heel erg naar uit.”

%d bloggers liken dit: