Weer een groepsverkrachting op Mallorca

Op Mallorca zijn drie Britten aangehouden op verdenking van een groepsverkrachting. De verkrachting zou hebben plaatsgevonden in hetzelfde hotel waar al eerder een groepsverkrachting zou hebben voorgedaan.

Een Britse vrouw zegt dat ze vrijdagochtend vroeg in het hotel is gedrogeerd door de mannen. Onderzoek in het ziekenhuis wees inderdaad op seksueel geweld. De drie Britten werden vlak voor hun vertrek aangehouden.

Het hotel waar het is gebeurd is in Magaluf, een populaire badplaats. Een week eerder had de Spaanse politie daar ook al zeven Fransen en een Zwitser opgepakt vanwege een vermeende groepsverkrachting. Bovendien zitten er nog 5 Duitse mannen vast op Mallorca, nadat een Duitse vrouw hen beschuldigde van een groepsverkrachting in Playa de Palma.