Nog meer boosheid, nu in Den Haag op woensdag 8 mei: Soraya Chemaly & Sunny Bergman in gesprek over de kracht van woede

We besteedden al aandacht aan Soraya Chemaly die op 9 mei in Paradiso staat. 

We zouden bijna vergeten dat ze een dag eerder ook in Den Haag is, in gesprek met Sunny Bergman onder leiding van Mirthe Frese*.

Documentairemaker Sunny Bergman stond begin april volop in de belangstelling met haar documentaire Man Made, over mannelijkheid. In een dubbelinterview in de Volkskrant met cabaretier Theo Maassen zei ze hierover: ‘Ik vond het nu wel tijd mannen aan te spreken: als jullie niet veranderen, kunnen we van de samenleving geen betere plek maken voor onze kinderen’.Op woensdag 8 mei 2019 gaat Bergman bij B-Unlimited in gesprek met de Amerikaanse schrijver en activist Soraya Chemaly over boosheid als middel voor verandering. Chemaly schreef de internationale bestseller Rage Becomes Her, in april 2019 in het Nederlands verschenen als Fonkelend van woede (De Geus). Gespreksleider: Mirthe Frese. Het programma is in het Engels. Info en tickets: www.b-unlimited.nl

*Als programmamaker bij De Balie stond Mirthe Frese aan de wieg van succesvolle series als De Vrijheidslezing, Grote Denkers en Generatie IK. In 2018 schreef en speelde ze voor Theater Na de Dam haar eerste solovoorstelling, Retourtje Polen. Datzelfde jaar werd ze door uitgeverij Nijgh & Van Ditmar gecontracteerd voor het schrijven van een historische familieroman (verwacht: zomer 2020).